sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Vuosi 2021 Design Hillissä

 Alku meni tietysti tutkaillessa ja tutustuessa paikkoihin. Nopeasti homma alkoi rullamaan ja tuli heti olo että minuun luotetaan. Alhaalla olevat kuvat on ensimmäisiltä päiviltä. Silloin päivät meni hyllyjä tutkien, myymälää läpikäyden, järjestellen ja siivoillen. Taisin yhden pöytäesillepanonkin saada Marimekossa aikaan. Ote oli varovaista ja vähän piti kokoaika tutkailla ympärille, että millä ilmeillä työskentelyäni katsotaan. 

Inventoin puukirjaimet

Marimekkoon pöytäesillepano


                                                               Alelaarien siivousta


                                                            Desicon kynttilöiden järjestelyä

Muutaman viikon jälkeen alettiin opetella kassalla tapahtuvaa toimintaa. Ensin paketointia, sillä ilmaisin suoraan vihaavani kyseistä asiaa. Sen jälkeen kassaharjoittelu. Siinä ei sitten mennytkään kuin kaksi asiakasta kädestä pitäen meiningillä, jonka jälkeen sain luvat itsenäiseen työskentelyyn. Vihkoon kyllä kirjoitin tarkat ohjeet, mutta en muistaakseni sitä vihkoa ole sen päivän jälkeen esille kaivanut. 

Paketointi alkoi sujumaan ja päässä raksutti vain ajatus joulusta. Onneksi se ei loppupeleissä ollutkaan niin vakava asia kuin olin ajatellut ja luottamus omaan tekemiseen alkoi taas kasvamaan. 

Ensimakua oman osaston esillepanoista:Kurpitsaviikot

Oli mahtavaa saada olla mukana yhteistyössä Kurpitsaviikkojen kanssa ja vaikuttaa omalta osalta onnistuneeseen tapahtumaan. Suuri osa asiakkaista Kurpitsaviikoilla oli eri paikkakunnilta ja enemmän ´´Yhden kerran pysähtyjiä´´. Mutta koen, että heiltä sai enemmän hyvää asiakaspalautetta ja kehuja mymyälään liittyen, joka piristi muuten raskaiden työpäivien joukossa.

Joulu

Joulu etukäteen pelotti, sillä olemme kuitenkin painoitettu myynti lahjamyyntiin. Mutta loppujen lopuksi joulu meni moitteettomasti. Saimme kaikki hyvää palautetta, myynti sujui hyvin, opin paketoimaan sekä toimimaan kassalla myös paineen alla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työpaikan esittely