torstai 14. tammikuuta 2021

oman käyntikortin suunnittelu

 Teimme harjoitustyönä itsellemme omat käyntikortit, jotka saamme sitten painosta käyttöön. Ideana siis jakaa niitä esimerkiksi hakiessa työpaikkaa.

Suunnittelun aloitus

Suunnittelu aloitettiin tekemällä pinterest tauluja, Tauluihin kerättiin paljon erilaisia käyntikortteja, esimerkiksi pysty ja vaakasuuntaiset, värikkäät, minimalistiset ja mustavalkoiset. Keräsimme myös itseämme kiinnostavia käyntikortteja omaan pinterest tauluun.

Pinterestistä paperille

Kun olimme tutkineet paljon pinterestiä ja ehkä saanut ideoita, minkälaisen itse haluaa, alettin suunnitelmia piirtämään paperille. Luonnokset tehdään nopeesti ja niiden ei tarvitse olla taideteoksia. Tärkeintä on että saat ideaa muodoista ja eri tyyleistä, jotka sinulle sopii.

Tässä esimerkkejä luonnoksistani:

käyntikorttien luonnoksia

käyntikorttien luonnoksia

käyntikorttien luonnoksia

En aluksi teinnyt mitä haluaisin tai mikä olisi minun näköiseni. Selailin paljon pinterestiä samalla kun piirsin ja löysin kokoajan lisää mielenkiintoisia ja hienoja käyntikortteja.

Mietin ensin kukkakuvoita ja niitä luonnoksissakin paljon on, mutta tulin lopputulokseen, ettei kukat välttämättä suoranaisesti kuvasta mua tai luonnettani.

Tein yhdenluonnoksen, johon tein palloja ja siitä sen päätn. Pallot/kuplat on se mun juttu.

Kun siirryin tekemään tietokoneella, en oikeastaan enää edes koittanut muita kuin palloja. 

ensimmäiset luonnokseni koneella

Muita kokeiluja koneella ja tulostettuna

Kokeilin monia eri juttuja, mutta lopputulos oli että takapuolelle ei voi laittaa laatikkoa eikä kukka sopinut pallojen kanssa samaan tilaan niin että se näytti hyvälle

Lopullinen käyntikorttini

lopullinen valintani


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työpaikan esittely