keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Asiakastyö- Perhekoti Arki oy


Saimme Perhekoti Arki oy:ltä toiveen, että suunnittelisimme heille c4 kokoiseen kirjekuoreen kuvitusta. Emme saaneet ohjeiksi muuta kuin, että kirjekuoressa pitää olla heidän logonsa ja kuvituksesta pitää välittyä kodinomainen ja turvallinen lapsuus.

Työskentely piti oikeastaan aloittaa sillä, että katsottiin, minkälaisia kirjekuoret yleensä ovat eri yrityksillä. Netistä näitä oli hankala löytää, joten etsimme kouluun tulleita kirjekuoria eri yrityksiltä, c4 kokoisena tietenkin, jotta näki oikean koon.

Tämän jälkeen piti vain antaa mielikuvituksen ajatella, mitä ihmettä kirjekuoreen voi kuvittaa. Koitin ensin pelkkiä palloja ja neliöitä, mutta en pitänyt niistä yhtään, joten minun piti ajatella uudestaan jotakin muuta teemaa. Päädyin lopulta erilaisten ikonien piirtämiseen, jotka aistivat mielestäni juurikin tätä mitä asiakas halusi tällä välittää.

Värimaailma oli yhtä iso haaste kirjekuoressa. Asiakkaan logo oli tumma/musta, mutta en halunnut että kirjekuoreen tulee kauheasti tummaa. Päädyin eri sinisen sävyihin, punaiseen ja ruskeaan.


Tällaisia koitin ensin

Yksi luonnos kirjekuoreen
luonnos jossa käytin ikoneja
tällaisia koitin ensinluonnos jossa käytin ikoneitaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Työpaikan esittely