tiistai 3. marraskuuta 2020

Salon Syty | asiakaskäynti

 Saimme projektiksi suunnitella Salon Sytyn tiloihin joulusisustukset heidän tiloihinsa. Ennakkona saimme tietoon, että he haluavat ainakin ikkunaan jonkinlaisen koristuksen/ ``jouluikkunan`` ja saleihin jotakin.

 Kävimme huone kerrallaan tilat läpi ja mittasimme ja kuvasimme tarvittavat asiat. Samalla koitin ideoida mitä tiloihin voisi laittaa ja mikä sinne sopisi. 

Isossa huoneessa on suuri ikkuna kadulle, johon on mahdollisuus kehitellä jonkinlainen jouluikkunan tapainen koristelu. Huoneen seinät ovat tällä hetkellä täysin tyhjät, joten nekin ovat mahdollisuus koristella. Samoin ikkunan vastaisella seinällä on mahdollisuus heijastaa kuva/video tykiltä. Pöydät ovat myös mahdollista koristella.

Salonki

on yksi Salon Sytyssä olevista ``kokoushuoneista``. Huoneessa on ikkuna ulkokäytävälle päin, missä ei ole julkista liikkumista, joten hylkäsimme ikkunan koristelun heti alkuun. Tähän huoneeseen päätimme enemmän panostaa pöytäesillepanoon sekä yhteen isompaan seinäkoristeeseen ja sen suunnitteluun. 

Kamari

On pienin näistä huoneista, ja on myöskin kiinteistössä pienessä käytössä, ja päätimme jättää tämän huoneen koristelun pelkkään pöytäkoristeluun. Huomasimme, että huoneessa yksi seinä on vaaleanpunainen ja se vie hieman joulufiilistä pois, joten tätä asiaa pitää miettiä hieman. 

Eteinen, käytävä ja sissänkäynti

Eteisessä on pitkä seinä, joka on oranssin värinen. Tämä toi meille haastavuutta sen kanssa, miten saamme jouluteemamme toimimaan seinän värin kanssa. Joulukuuselle meille ilmoitettiin paikka, joten sitä ei tarvinnut miettiä. 

Käytävällä on pitkä pöytä, joka toimii ns. Tarjoilupöytänä ja sen yläpuolella on tyhjä seinä, joten siihen päätimme sijoittaa jonkun koristeen. Päädyimme tekemään pöydälle ja seinälle pienoismalli ``joulumaan``, johon siis tulee perinteisiä asioita ja esineitä mitä jouluun kuuluu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työpaikan esittely