maanantai 23. marraskuuta 2020

Joulun luominen Naantalin kylpylään

Ensimmäinen käyntimme Naantalin kylpylässä 4.11.2020

 Mistä on kyse?

Saimme mahtavan ja ainutlaatuisen tilaisuuden päästä ryhmämme kanssa niin sanoitusti luomaan joulu Naantalin kylpylään, elikkä siis kylpylällä oli itse valmiina suunnitelma mihin tulee mitäkin ja me tiimeinä rakensimme ne sinne.

Tietoa Naantalin kylpylästä

Naantalin kylpylä eli Naantali spa on suuri kylpylä- ja kokoushotelli ja sijaitsee siis nimensä mukaisesti Naantalissa. Kylpylästä löytyy noin 400 hotellihuonetta ja sen lisäksi siellä on lomaosakehuoneistoja sekä 30 erilaista kokoustilaa ja 6 erilaista ravintolaa sekä kahviloita. Allasosasto sisältää 2 isoa allasta ja 2 roomalaista allasta sekä muita mukavuuksia.

Ensimmäinen käyntimme Naantalissa

Mitä teimme?

Ensin kävimme kokoushuneessa Saijan kanssa läpi mitä tulemme seuraavilla kerroilla tekemään ja vähän mietimme kuka tiimi tekee mitäkin. Jouduimme käymään kylpylän tilat läpi nopeasti, sillä saimme vasta paikan päällä tietää, että menemme myös saman päivän aikana Ruissalon kylpylässä. Ruissalon kylpylästä tein oman postaukseni

Mitä saimme ohjeeksi?

Naantalissa meidän ei tarvinnut suunnitella oikeastaan mitään, koska kaikki koristeet ja niiden paikat olivat jo valmiiksi mietitty, eli meille jäi työksi vain kasata ja viedä paikalleen kaikki koristeet. Olin jo tässä vaiheessa innoissani, vaikka aluksi olin  aika kauhuissaan, sillä luulin, että joudumme luomaan pienellä aikataululla joulun Naantalin kylpylään, apua. Onneksi asia ei ollut näin, vaikka olisi sekin ollut hyvä ja painostava harjoitus työhömme liittyen.

Jotain huomioitaavaa tai muuta mihin kiinnitin huomiota

  • Suurena huomiona oli se, että pitäisi osata työskennellä asiakkaita kunnioittaen ja niin että emme vie käytävästä kuin tarvittavan ja välttämättömän tilan työskentelyyn liittyen
  • Asiakkaat edellä, aina. Käytimme paljon hissejä, jotka olivat myös asiakkaiden käytössä, jos olimme ensin jonottamassa hissiä ja siihen tuli asiakkaita, päästämme he ensin. Emme tunge samaan hissiin isojen tavaralaatikkoidemme kanssa.
  • Työvaatttet- mustat, huomaamattomat vaatteet sekä hyvät jalkineet, töissä todella seistään koko päivä
  • Töiden kuvaaminen- meidän pitää kuvata luomuksemme, kun olemme ne tehneet ne. Kuvauksessa piti huomioda, ettei ala kuvaamaan jos asiakkaita on paljon ympärillä, sillä suoraan sanottuna näyttää tyhmältä jos paikan työntekijä kuvailee, joka välissä  yleisiä tiloja. Kuvaaminen piti siis suorittaa huomaamattomasti ja nopeasti, ja samalla katsoa ettei varsinkaan asiakkaita näy taustalla ja työntekijöiltäkin piti kysyä haluavatko he näkyä kuvissa

Seuraava kertamme Naantalin kylpylässämme on 13.11.2020 perjantai ja silloin alamme rakentamaan joulukuusia ja muita koristeita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työpaikan esittely